Waarvoor kunt u bij Dx Experts terecht

  • Back-end en front-end development door gerenomeerde en bewezen Drupal Core Developers.
  • Drupal advies en design/applicatie architectuur en development processen.
  • Quick scan voor snel Drupal project advies.
  • Drupal Training voor uw medewerkers.

Dx Experts helpt u met een sprint

Hoe effectief is uw Drupal team? Heeft u vertraging op uw Drupal project? Is uw Drupal expert vastgelopen of wilt u het project vlot trekken? Als u met Drupal websites ontwikkelt dan kost het snel veel geld en frustratie als het project vertraging oploopt. De reden kan zijn dat u net een stuk expertise mist op een bepaalt gebied of een extra Drupal developer nodig heeft.

Wanneer uw organisatie capaciteit of kennis te kort komt om een Drupal 8 project erdoorheen te krijgen, neem gerust contact op.

Dx Experts brengt u naar de next level

Complexe problemen? Dx Experts bestaat uit alleen Drupal back-end en front-end developers die meegeholpen hebben bij de ontwikkeling van Drupal core en de passie hebben om complexe problemen aan te pakken. Wij werken volgens Drupal werkprocessen en leveren in projecten vooral customized oplossingen. Heeft uw Drupal team direct versterking nodig? Wij bieden u:

  • Zekerheid: gegarandeerd iemand aan tafel die het probleem doorziet
  • Kwaliteit: herbruikbare en goed gedocumenteerde code
  • Continuïteit: beschikbaarheid van een Drupal Expert gedurende het project
  • Financieel voordeel: snelle probleemoplossing en gunstige tarieven

Dx Experts trainingen

Dx Experts biedt ook Drupal 8 team trainingen.

Ben je als team met je eerste Drupal 8 project(en) bezig of zijn jullie dit aan het overwegen? Dx Experts kan je helpen je team up en running te krijgen met onze Drupal 8 trainingen. Onze trainingen richten we per team uniek in en zijn bedoeld voor ontwikkelaars met behoorlijke ervaring met Drupal 7 en/of OOP programmeren. We gaan in op verschillen tussen Drupal 8 en voorgaande versies. Zowel op functioneel niveau als wijzigingen in de dagelijkse workflow. De training wordt gegeven door zeer ervaren Drupal ontwikkelaars met een focus op praktische vaardigheden.

Bij voorkeur geven we de training klassikaal aan groepen van 3 tot 7 ontwikkelaars. Dit doen we om een juiste balans tussen persoonlijke aandacht en een goede groepsdynamiek te realiseren. Omdat training cognitief zwaar is adviseren we de training een doorlooptijd van enkele weken te geven en met 1 dag effectief training per week.