Dx Experts bied de oplossing

Wilt u snel een oplossing? Bent u geïnteresseerd in een snelle en kwalitatieve oplossing van uw Drupal probleem? U kunt ons als sub-contractor bij uw eindklant neerzetten of ter ondersteuning van uw Drupal team. U kunt één of meerdere Drupal Experts bij ons inhuren. Onze meerwaarde zit vooral in onze expert-rol als Core Developer. Project management laten wij graag aan anderen over.

Hiervoor kunt u bij ons terecht:

  • Back-end en Core Developing door gerenomeerde en bewezen Drupal Core Developers.
  • Drupal advies en design/applicatie architectuur en development processen.
  • Quick scan voor snel Drupal project advies.
  • Drupal Training voor uw medewerkers. Onderwerpen van de training zijn Drupal specifiek, procesoptimalisatie en inregelen werkstandaarden.

Dx Experts helpt u met een sprint

Hoe effectief is uw Drupal team? Heeft u vertraging op uw Drupal project? Is uw Drupal expert vastgelopen of wilt u het project vlot trekken? Als u Drupal software ontwikkelt dan kost het snel veel geld en frustratie als het project vertraging oploopt. De reden kan zijn dat u net een stuk expertise mist op een bepaalt gebied of een extra Drupal developer nodig heeft.

Wanneer uw organisatie capaciteit of kennis te kort komt om een Drupal 8 project erdoorheen te krijgen, neem gerust contact op. Wellicht kunnen we elkaar helpen!

Dx Experts brengt u naar de next level

Complexe problemen? Drupal Experts bestaat uit alleen Drupal back-end en core developers die meegeholpen hebben bij de ontwikkeling van Drupal Software en de passie hebben om complexe problemen aan te pakken. Wij werken volgens Drupal werkprocessen en leveren in projecten vooral customized oplossingen. Heeft uw Drupal team direct versterking nodig? Wij bieden u:

  • Zekerheid: gegarandeerd de oplossing van uw Drupal probleem
  • Kwaliteit: duurzame en gedocumenteerde oplossingen
  • Continuïteit: 100% beschikbaarheid van een Drupal Expert gedurende het project
  • Snelheid: binnen één week al ondersteuning
  • Financieel voordeel: snelle probleemoplossing en gunstige tarieven

Dx Experts trainingen

Dx Experts bied ook Drupal 8 team trainingen.

Ben je als team met je eerste Drupal 8 project(en) bezig of zijn jullie dit aan het overwegen? Dx Experts kan je helpen je team up en running te krijgen met onze Drupal 8 trainingen. Onze trainingen richten we per team uniek in en zijn bedoeld voor ontwikkelaars met behoorlijke ervaring met Drupal 7 en/of OOP programmeren. We gaan in op verschillen tussen Drupal 8 en voorgaande versies. Zowel op functioneel niveau als wijzigingen in de dagelijkse workflow. De training wordt gegeven door zeer ervaren Drupal ontwikkelaars met een focus op praktische vaardigheden.

Bij voorkeur geven we de training klassikaal aan groepen van 3 tot 7 ontwikkelaars. Dit doen we om een juiste balans tussen persoonlijke aandacht en een goede groepsdynamiek te realiseren. Omdat training cognitief zwaar is adviseren we de training een doorlooptijd van enkele weken te geven en met 1 dag effectief training per week.