Netwerk van Drupal specialisten

Dx is in 2016 opgericht door drie full-stack Drupal developers.
Wij hebben elkaar goed leren kennen op de Drupal Developer Days en samenwerkend bij gedeelde klanten.

Onze dienstverlening is toegespitst op Drupal Agencies en Drupal teams. Onze experts worden zelfstandig ingezet bij opdrachtgevers. Vaak op basis van een freelance overeenkomst. Onderling staan wij in direct contact met elkaar via slack en een vaste gedeelde kantoordag.

Wij staan voor

Dx is gespecialiseerd in bemiddeling van senior Drupal software engineers.

Iedere Dx-er heeft zijn/haar eigen expertise en maakt gebruik van de kennis en hulp van alle andere experts binnen de Dx-community.

Onze kernwaarden

Kennis delen: Onze belangrijkste kernwaarden en één van de redenen waarom Dx is opgericht. Wij willen onze kennis verrijken, doorontwikkelen en delen met iedereen. Dat is onze open-source gedachte.

Oplossingsgericht: Het werk is belangrijker dan de locatie en tijd waar het werk gedaan wordt. En door welke expert(s) het wordt uitgevoerd.

Verbonden: Door de krachten te bundelen sta je als Dx-er nooit alleen voor een uitdaging. Onze Dx-community is ervoor opgericht om elkaar te helpen bij technische uitdagingen, als klankbord en sparringpartner.

Fun: Wij doen ons werk serieus, maar houden het wel informeel. We werken vanuit passie voor ons vak, dat zorgt voor een betere prestatie en nieuwe ideeën.

Mission statement

Dx is van mening dat het delen van kennis niet alleen anderen helpt, maar ook jezelf beter maakt.

In ons Drupal specialisten netwerk, waarbinnen alle Dx-ers met elkaar in contact staan, helpen we elkaar en onze opdrachtgevers.

Visie

Dx heeft de ambitie om de netwerkorganisatie van Drupal Experts te zijn. Wij willen dat specialisten hun kennis delen, elkaar kunnen helpen bij technische uitdagingen en het verwerven en succesvol uitvoeren van opdrachten.

Met dit netwerk van Drupal specialisten willen we verschillende groepen met elkaar verbinden.

  • Opdrachtnemers: Drupal freelance experts en andere specialisten.
  • Opdrachtgevers: Drupal agencies en Drupal teams.

 

Kennismaken

Geïnteresseerd in een kennismakend gesprek?

Neem telefonisch of per e-mail contact op.

Telefoon: +31 (0)20-7165814
E-mail: info•dx-experts.nl

Gegevens

KvK Amsterdam: 67320945

BTW: NL856930416B01

Bank: NL74 TRIO 0338 4595 45