Drupal 8 websites naar een hoger niveau brengen

Dx Experts bestaat uit Niels de Feyter, Finne Fortuin en een team aan actieve Drupal Core Developers. Zij vormen Drupal Experts.

Mocht u uw project willen opschalen of meer Drupal Expertise nodig hebben dan zorgen wij voor continuïteit en zekerheid op uw project. Wij richten onze diensten vooral op Drupal Agencies en Drupal teams waar een duidelijke vraag is naar een Drupal Expert rol of een specifieke Drupal training.

Alle bij ons aangesloten Drupal Experts  hebben minimaal 10 jaar hands-on werkervaring en horen bij de 5% developers die ontwikkelen aan de Drupal Core. Verder zijn allen actieve Core Developers in de Drupal Open Source community, zodat u profiteert van de laatste kennis en kunde. Dx Experts deelt ook kennis op Drupal event dagen zoals de Drupal Developer Days.

Om zelf beter te worden, is het belangrijk om kennis te delen

Onze kernwaardes zijn

  • Knowledgeable - opdrachten dienen bij te dragen aan het verrijken van kennis en het verhogen van onze Drupal expertise
  • Share - de kracht van Dx Experts is het delen van kennis met opdrachtgevers en de Drupal community.
  • Flexible - het werk is belangrijker dan de locatie en tijd waar het werk gedaan wordt. En door wie van de experts het wordt uitgevoerd.
  • Fun - wij doen ons werk serieus, maar houden het wel informeel. We werken vanuit plezier, dat zorgt voor een betere prestatie en nieuwe ideeën.